PLC sturingenAls erkend Siemens integrator hebben wij een jarenlange ervaring met sturingen in de meest uiteenlopende sectoren en applicaties.

Onze programmeurs hebben een doorgedreven kennis van de verschillende Siemens componenten en het TIA Portal platform.

Een doorgedreven standaardisatie in de programmatie software biedt een keuzemogelijkheid uit een uitgebreide bibliotheek van PLC programmablokken en vergelijkbare applicaties.

Al onze programmeurs werken volgens deze standaard methode, hetgeen grote voordelen biedt:

  • De kennis blijft binnen de firma en is niet persoonsgebonden
  • Snellere implementatie en dus lagere kostprijs
  • Interventies na implementatie kunnen door elke programmeur worden uitgevoerd

Met behulp van een eigen geschreven applicatie kunnen onze programmeurs een groot deel van de programmacode automatisch genereren hetgeen alweer een grote tijdswinst oplevert en de foutenkans aanzienlijk verkleint.

Het is uiteraard ook geen probleem om volgens de standaard van de klant te werken indien deze gangbaar is.

Ook het uitvoeren van interventies of aanpassingen aan installaties die niet werden geleverd door GNA behoort tot de mogelijkheden.

Het omzetten van verouderde sturingen met S5 PLC’s of ander types naar nieuwe S7 sturingen zijn frequent voorkomende projecten en kunnen door GNA op een zeer korte periode worden geïmplementeerd.

Als U met ons een project uitvoert, zullen wij na de uitvoering steeds de software ter beschikking stellen zonder vergrendelde blokken of andere verrassingen.

Ons motto is: “U moet naar GNA terugkomen omdat U tevreden bent en niet omdat U niet anders kan”!