vgm solas

Software voor VGM-wegingen

Sinds 1 juli 2016 zijn transporteurs verplicht om het gewicht van te laden containers op te geven aan de rederijen die de containers per schip vervoeren. Daar hebben wij een eigen programma voor ontwikkeld, Solas.

Cases: software

recyclage begijnendijk4

Recyclagepark Begijnendijk

containerpark heist 3

Recyclagepark Heist-op-den-Berg

containerpark tienen3

Containerpark Tienen

vgm software

Hoe werkt Solas?

Onze software is ontworpen om op twee manieren te werken. Ten eerste kan het gewicht van de trailer worden afgetrokken van het totale gewicht, waardoor het gewicht van de container wordt bepaald.

Ten tweede kan de container met en zonder trailer worden gewogen, waarna het gewicht van de container wordt berekend. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om het wegen aan te passen aan de specifieke behoeften en omstandigheden van de transporteur.

vgm software op maat

Geautomatiseerde gegevensverwerking

Na het wegen van de container en het invoeren van containergegevens door de chauffeur, wordt alle benodigde informatie automatisch verzonden naar de rederij. Tegelijkertijd wordt een gedetailleerd ticket afgedrukt met alle relevante informatie.

Bovendien is onze software beschikbaar in verschillende talen, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot voor chauffeurs van verschillende nationaliteiten.

toegangscontrole olen

Installatie op registratiezuil

De installatie van onze software op een registratiezuil met touchscreen, in de nabijheid van de weegbrug, zorgt voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring voor transporteurs bij het uitvoeren van VGM-wegingen.

Advies nodig?
Contacteer onze experts