installatiebeheer

Installatiebeheer

Meten is weten. Alle procesdata die we met onze SCADA-software loggen (denk aan artikelen, recepturen, procesparameters, …), bewaren we in een SQL-database.

Om die data te beheren, ontwikkelden wij het Web Automation Portal. Hiermee kan jij analyseren, rapporteren, bijsturen en verbeteren. 

Cases: installatiebeheer

GNA over ons

Mengen

Metaalverf mengen in een ATEX-Zone. Sturing met VIPA 315SB PLC en Cimplicity visualisatie...

Onze expertises

analyse oee

OEE: benuttingsgraad van je machines

Je wil weten welke machines en installaties er het maximale uithalen. Dit doe je aan de hand van een OEE-berekening. Dankzij OEE zorg jij ervoor dat je productieafdeling haar beste cijfers ooit haalt.

ProductieLogging 2

Analyse en rapportage

In het Web Automation Portal (WAP) kun je de opgeslagen gegevens bekijken om te zien hoe goed je installatie werkt en hoeveel producten je hebt gemaakt. Je kunt allerlei rapporten en grafieken bekijken om het productieproces te verbeteren. Ook zie je een lijst met alle alarmsignalen en hoe vaak ze voorkomen, zodat je snel kunt zien of alles goed werkt.

Artikelen

Recepturen

Bekijk en pas recepturen makkelijk aan voor specifieke productieprocessen. Een receptuur kan een serie handelingen omvatten die tijdens een productieproces worden uitgevoerd, zoals hoelang een klep open moet blijven of welk gewicht moet worden bereikt voordat een klep sluit. Je kunt verschillende recepturen maken, afhankelijk van het product dat je wilt maken.

Advies nodig?
Contacteer onze experts