Bedrijfsprofiel

GNA vlag

We zijn actief in twee belangrijke takken namelijk industriële automatisering en automatisering van afvalverwerking.

In deze takken bieden we een complete waaier van diensten aan, gaande van engineering, industriële elektriciteit, bekabelingswerken, bordenbouw, configuratie van industriële netwerken, PLC programmatie, configuratie van SCADA visualisatie systemen, maatsoftware, e.a.

01. Ons vakmanschap

Met een team van goed opgeleide personeelsleden en onze “alles in eigen huis” politiek zullen we steeds waken over een hoge kwalitatieve afwerking.

Ons advies is gebaseerd op een jarenlange ervaring en steeds zoeken we samen met de klant naar de beste oplossing.

GNA is reeds meer dan 20 jaar een betrouwbare partner.

02. Overleg met klant

Het slagen van een project vereist een grondige analyse : bij GNA wordt 50% van de tijd besteed aan een maatoplossing zoeken en communicatie met de klant.

03. Partnership

Bij de implementatie van een ‘Totaaloplossing’ of van een deelproject, leveren we het bestpassend ontwerp om klanten een competitief voordeel te bezorgen.

04. Kwaliteit

Onze projecten worden met de meeste zorg uitgevoerd, rekening houdend met de wensen en de deadlines van de klant.

Onze missie

Wij zijn een dynamisch bedrijf gefocust op engineering en automatisering

GNA is een dynamisch bedrijf gefocust op engineering, automatisering in industrie en afvalverwerking, industrieel elektrische projecten en software applicaties, waarbij elk onderdeel een hoge graad van specialisatie vereist.

Kwaliteit, flexibiliteit, wederzijds vertrouwen en constante ontwikkelingen zijn onze verbintenissen naar onze klanten toe, terwijl hun voorstellen geaccepteerd, geëvalueerd en eventueel bijgestuurd worden om tot een optimale oplossing te komen.

”QUALITY FIRST” is onze slogan om met kwalitatieve producten onze klanten tevreden te stellen, gebruikmakend van innoverende technologie, moderne ontwikkelmethodes en een hoogstaand kwaliteitscontrolesysteem.